September 19, 2018

Македонија

Оркестар “Маестрал” со уште една успешна турнеја во Америка

Постојано работни и со низа бројни турнеи. Битолскиот оркестар “Маестрал” штотуку се вратија од неодамнешната нивна турнеја во Чикаго. Нивниот помин таму беше прекрасен како…

Македонија

„ДНК“ кај мајката херој која не јаде за да има за нејзините ќерки!

Андреј Ѓоргиевски и Владимир Блажев – Панчо биле во посета на мајката, чија приказна неодамна ја потресе Македонија. Момците од „ДНК“ ја посетија 34.годишната Даниела…