Тејлор Свифт добивала закани

September 18, 2018 Vesna Bastovanska 0

Познатата пејачка Тејлор Свифт, конечно, издејствува судска забрана за приоѓање обожавател кој ја следи веќе две години  ѝ испраќа заканувачки писма.