Македонското социјално друштво Св.Наум Охридски од Мелбурн со бројни хуманитарни активности за Охрид

September 17, 2018 Vesna Bastovanska 0

Цели 35 години негување, постојано одржување на македонската традиција и култура но и пред се помагање на жителиот од родниот кра, е дејноста на социјалното […]