Докторите загрижени за здравјето на Милица Тодоровиќ

Српската пејачка Милица Тодоровиќ се опушти и не води грижа толку многу за нејзиниот изглед и здравје, пишува српското списание „Свет“. Таа морала да побара помош од еден нутриционист за да ја регулира нејзината тежина.

-Морам да изгубам десет килограми. Бев кај нутриционистот и искрено да кажам дека резултатите не се најдобри, докторката е загрижена. Можам да заборавам на слатките – се жали Милица.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*