Лана Дел Реј со нова песна

September 14, 2018 Vesna Bastovanska 0

Популарната американска пејачка, Лана Дел Реј, објави нова песна со наслов „Mariners Apartment Complex“, а наредната седмица се очекува да ја претстави и песната „Venice […]