Драгана Мирковиќ во друштво на Жан Клод Ван Дам

Славниот холивудски акционен актер Жан Клод Ван Дам се пофали дека се дружел со големата ѕвезда од Балканот, пејачка и актерка, на видеото на кое се снимаше со фолкерката Драгана Мирковиќ.

Драгана со нејзиниот сопруг уживале во Виена со славната ѕвезда на акционите филмови, Жан Клод Ван Дам кој им бил нивни гостин.

Познанството дошло преку пријатели од модната индустрија, а Ван Дам на својот профил објавил неколку фотографии во текот на вечерното дружење, поздравувајќи ја Драгана и нејзиниот сопруг.

„Таа е огромна ѕвезда на Балканот, пејачка и актерка“ – се пофалил Ван Дам.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*