Дали го погледнавте новиот проект од Џеват Рамадановски?

Дали ги погледнавте и дали ви се допаднаа новите видеа од Џеват Рамаданоски за инструменталките на мелодиите “Со маки сум се родил јас” и “Налеј Налеј”?!

Џеват Рамаданоски деновиве ги промовираше инструменталките за мелодиите “Со маки сум се родил јас” и “Налеј Налеј”. Како што вели тој овие антологиски мелодии ги направил со понов аранжман, односно со споени класични и народни елементи.

Неговиот најнов проект е во соработка со Петар Јованов и МИ 16 Продукција од Сиднеј, како и браќата Беби и Омер Зекировски.

Во продолжение уживајте во видеата на Џеват !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*