Погледнете го новиот видео запис од Рубин Благадуша !

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Рубин Благадуша за песната “Девет картала”?

Рубин Благадуша го промовира најновиот видео запис за песната “Девет картала”. Видеото се снимаше на неколку локации во Македонски брод, а во соработка со ИН продукција.

Во продолжение погледнете го видеото !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*