September 11, 2018

Македонија

Џеват бележи уште една успешна австралиска турнеја со нови пријателства и проект

Во рамките на годинешната голема австралиска турнеја на фолк легендата Наум Петрески и Зуица Лазова, дел беше и познатиот охридски виолинист Џеват Рамаданоски, кој воедно…

Македонија

Рубин Благадуша : Нема каде да го пласираме она кое што го работиме

Рубин Благадуша го истакна незадоволството од како што вели недоволната промоција на македонската музика. Тој вели дека надалеку прочуената македонска песна, за жал нема доволно…