September 10, 2018

Македонија

НОВО ! Дали го погледнавте новиот видео запис од Кристијан Тасевски?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Кристијан Тасевски за песната “Земја Световна”?! Кристијан Тасевски го промовира новиот видео запис…

Македонија

Миленичето Луна внесе посебна енергија во домот на фолкерката Ирена

Посебно внимание фолкерката Ирена Спасовска заедно со својата ќеркичка обрнуваат на своето домашно милениче кучето Луна, кое го негуваат со особено внимание и грижа. Тоа…