Синот копија на својот татко

Пејачот Аца Лукас со првата сопруга Светлана има две деца, ќерката Милјана и синот Лазар.

Иако не сака да се експонира во јавноста Лазар до сега се има појавувано во неколку спотови на својот татко.

Неговиот син секојдневно ги собира симпатиите на неговите фанови, бидејќи многу наликува на него.

Па по тој повод веднаш се огласија и фановите: „Ако не се сеќавате како личел Лукас пред 20 години, погледнете го неговиот син“, „Сигурно го праќа на настапи кога е болен“, „Како една мајка да ве родила вас“, се само дел од коментарите.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*