September 5, 2018

Македонија

Силви и Влатко посебно годри на својата ќерка која доби светска диплома за Аудио инжинер

  Покрај тоа што се долго време заедно во музичките води на забавната македонска песна добро познатите Силви и Влатко од Силви Бенд, се заедно…