НОВО ! Борче Наумовски-Министерот промовираше видео запис

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот од Борче Наумовски-Министерот за песната “Убавица си моја”.

Борче Наумовски-Министерот деновиве го промовираше видео записот за песната “Убавица си моја”. Видеото се снимаше на неколку интересни локации во Охрид, во соработка со ИН Продукција.

Следните денови се очекува и промоција на уште еден негов видео запис за песната “Ленче комшивче”.

Во продолжение погледнете го видеото !

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*