September 4, 2018

Македонија

Рекордна гледаност на видео на кое Елена Јовческа свири гајда и прави мерак расположение

Единствена и неповторлива, младата прилепчакна Елена Јовческа каде и да се појави со гајдата ретко кој може да остане рамнодушен на нејзината изведба. Таков беше…

Македонија

НОВО ! Борче Наумовски-Министерот промовираше видео запис

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот од Борче Наумовски-Министерот за песната “Убавица си моја”. Борче Наумовски-Министерот деновиве го промовираше видео записот…