Маленко не дојде на свадбата кај својата ќерка

Лора, постарата ќерка на популарната Сузана Турунџиева, пред некој ден направи во Скопје мала, интимна, но незаборавна свадба. Таа на вечна љубов се заколна и пред Бога со својот сопруг Филип Наунов.

Лора блескаше како невеста, а по неа и нејзината мајка Сузана Турунџиева.

Во долга бела тоалета која одлично и стоеше на нејзината фигура, Сузе изгледаше прекрасно, а беше и горда што нејзината ќерка го одбрала Филип за сопруг. На свадбената прослава не присуствуваше татко и на Лора, поранешниот пливачки ас Маленко

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*