Која е фолкерката со магичните очи?

Дали се секавате на Марија Митровска,позната по нејзините такмичења во М2 продукција каде беше во првите 10 такмичери,исто се такмичеше во Моја звезда од кој имаше најголема подршка од Анета од групата Молика,и во други шоуа.

Овој пат Марија полека но сигурно се впушта во фолк естрадата,таа веќе има секојдневни свирки и прослави и станува се побарана и поприфатена од публиката.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*