August 2018

Балкан

Наташа Беквалац покажа како изгледа нејзиното тело по повредите

Популарната пејачка Наташа Беквалац во април доживеа вистинска драма, односно нејзиниот сеуште законски сопруг Лука Лазукиќ физички ја нападна и ја повреди. Тогаш, пејачката се…

Македонија

Љупчо Попоски со преголема желба да се врати во родната Македонија и да продолжи со музика

Љупчо Попоски долго време се занимава со творење македонска музика и има оставено траен белег во истата соработувајќи со бројни музички имиња од македонската естрада….

Балкан

Северина ја загуби битката за синот: Александар ќе живее со Милан

Милан Поповиќ конечно добил што сака. Судот во Загреб го прогласил за подобен татко за чување на малолетното дете, 6-годишниот Александар, додека двојното старателство е…

Македонија

Тања и во четвртата деценија изгледа беспрекорно, дури 15 години помладо

Иако е навлезена во четвртата деценија од својот живот фолкерката Тања Јовановска изгледа речиси петнаесет години помлада. Таа со својот беспрекорен изглед, плени при секоја…

Македонија

Откако е вратен во родната Битола Борче Наумоски често оди на кратки турнеи каде што е баран

И покрај тоа што добар период живееше во далечната Австралија, изминативе девет години откако е вратен во родната Битола, отишол само 4 пати на кратка…