Група Модус и Елена Јовческа со дует песна и спот!

Се работи за преработка на стара песна од Реканскиот крај “Џемиле” која Модус и Елена Јовческа ја имаат донесено во едно поинакво светло и филмувана верзија на спотот

Спотот се снимаше во  Мариовскиот крај,поточно во селото Зовиќ,го работеше ИН Продукција и наредната недела се очекува промоција на Сателитската ИНТВ и на останатите телевизии низ Македонија.За аудиото се погрижи Николче Кочанковски со неговото студио.

Погледнете неколку фотки од снимањето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*