Ед Ширан призна: Се оженил тајно за Чери

Пејачот призна дека е тешко да се чува тајната на веста и одби да даде повеќе детали за настанот, бидејќи тој претпочита неговиот личен живот да остане во тајност.

27-годишната ѕвезда и Чери се соученици од средно училиште. Тие имаат долгогодишна врска, но нивниот однос се продлабочува во 2016 година. Свршувачката се случи на 31 декември 2017 година. Пејачот  потоа ги сподели вестите на неговата страница на Инстаграм.

Чери има завршено молекуларна биологија и работи како висок советник за управување со ризици во “Делоит”.

Во февруари оваа година, Ед Шеран беше уловен од фотографи како носи сребрен прстен и веднаш беше осомничен од страна на медиумите дека се оженил. Тогаш пејачот ги негираше вестите и објасни дека е веренички прстен.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*