Наум Петрески Далматинското дно го нурка заедно со Роман Абрамовиќ

August 28, 2018 Vesna Bastovanska 0

Покрај редовниот одмор на охридско-струшката ривиера и кратко одмарање на некоја приморска плаза во соседството фолк легендата Наум Петрески не ја пропушта нималку и далматинската […]