August 25, 2018

Македонија

Тања и во четвртата деценија изгледа беспрекорно, дури 15 години помладо

Иако е навлезена во четвртата деценија од својот живот фолкерката Тања Јовановска изгледа речиси петнаесет години помлада. Таа со својот беспрекорен изглед, плени при секоја…