August 24, 2018

Македонија

Откако е вратен во родната Битола Борче Наумоски често оди на кратки турнеи каде што е баран

И покрај тоа што добар период живееше во далечната Австралија, изминативе девет години откако е вратен во родната Битола, отишол само 4 пати на кратка…

Македонија

Оркестар Маестрал : Убаво е да се настапува насекаде каде што ги има македонците

“Убаво е да се настапува насекаде каде што ги има македонците”-ова го истакна Александар од Оркестар Маестрал при гостувањето во емисијата “Промо”. Маестралци во моментов…