August 23, 2018

Македонија

Татјана Лазаревска бележи бројни дуети со познатите македонски пејачи

Долго време е на македонската музичка естрада а бележи бројни хитови кои и денес се препејуваат од помладата генерација. Особено остана највпечатлива по нејзиниот најголем…