August 21, 2018

Македонија

Оливера и “Тандеми” резервирани за новогодишната ноќ во Сиднеј

Официјално веќе се закажани првите настапи на Оливера Василевска и групата Тандеми во далечната Австралија. Како што претходно информиравме за нивната заедничка голема турнеја која…