August 20, 2018

Македонија

Спектакуларно издание на фестивалот за Избор на “Летен фолк хит на Македонија” во Општина Новаци

Во склоп на Културното забавно лето во Општина Новаци се одржа Фестивалот за Избор на “Летен Фолк хит на Македонија”. За најдобар машки вокал, публиката…

Македонија

Италијанката Сара Дил Олио ја понесе Гранд При наградата на 19-от “Тра ла ла”

Со прекрасен Гала концерт и доделување на наградите за најдобрите, викендов во Битола се заокружи уште едно повеќе од успешно издание на 19от Интернационален музички…