Борче Наумоски својот одмор ќе го има на Јадранот

По напорниот работен летен период Борче Наумовски Министерот ќе одмара на Јадранот. Тој истакнува дека навистина му е потребен одмор за да ги наполни батериите и од есенскиот дел да продолжи со работните предвидени обврски.Планираме малку со фамилијата да се релаксираме на Јадранот, вели Борче.

За разлика пак од летниот, во зимскиот период Борче често знае да сподели фотографија од зимската идила на Пелистер.

-Најповеќе сум доста физички активен, не само скијањето туку и фудбал и трчање и скијањето ми е исто големо хоби. Риболовот исто, аку не сум од Охрид. Скијањето, многу пати ја чекам зимата само заради тоа. Трошам доста енергија и така, се најдува од се по нешто, додава Борче.

Неодмана Борче снимаше два видео записи за песните “Убавица си моја”  и “Ленче комшивче” во сораборка со ИН продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*