August 17, 2018

Македонија

Белинда Георгиески важи за голем промотор на македонската песна

Важи за голем амбасадор на Македонија во далечната Австралија, а посебно ја промовира македонската песна. Во денешниот естраден магазин ви ја претставуваме младата Белинда Георгиески…

Македонија

Група “Милениум” пред австралиската турнееја ќе издадат нов албум

Битолската група “Милениум” бележат огромно задоволство од минатогодишниот проект кој го реализираа а носеше еден специфичен наслов  “Нишка љубовна со низа ноти проткаена”. Како што…