Оркестар Маестрал : Во Македонија квалитетот никогаш не недостасува

August 16, 2018 Jasna Stojanoska 0

“Во Македонија квалитетот за музика никогаш не недостасува.”-ова го истакна гитаристот Александар од Оркестар Маестрал од Битола, при гостувањето во ИН Продукција. Од Оркестарот имаат […]