August 15, 2018

Македонија

Алексовски: Пресреќен сум што имаме толкав број учесници на годинешниот Интернационален музички фестивал “Тра ла ла”

Покрај преубавиот амбиент на базенот во хотелот Белви во Охрид отпочна 19-то издание на годинешниот Интернационален музички фестивал “Тра ла ла”. Притоа пред публиката беше…