August 11, 2018

Македонија

“Убавица си моја” и “Ленче комшивче” добиваат свои видео записи

Борче Наумоски -Министерот во соработка со ИН продукција деновиве снимаше два видео записи за песните “Убавица си моја” и “Ленче комшивче”. како што истакнува низ…