Анастасија Ражнатовиќ ограбена на Миконос

На тазе пејачката и се случи непријатност пред крајот на летувањето. Анастасија Ражнатовиќ и нејзиното момче Ѓорѓе поминаа две недели на Миконос, а на крајот на одморот им се случи непријатност.

Со неколку пријатели изнајмија голема луксузна вила, но во неа провалиле крадци неколку дена пред нивното заминување за Белград. Од вилата однеле се што затекнале.

За среќа, Анастасија не носела вреден накит и многу готовина, но на една од нејзините другарки и го украле скапоцениот часовник „Ролекс“, пишува српски Свет.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*