August 10, 2018

Македонија

Елена Велевска со нејзината совршена фигура ги запали социјалните мрежи

Атрактивната фолк-пејачка Елена Велевска и ова лето е број 1 на социјалните мрежи. Познатата пејачка не престанува да објавува фотографии, на кои во преден план е нејзината совршена…