Со приватен авион пристигна во Косово

Дуа Липа го започна својот престој во Косово. 22-годишната музичка ѕвезда со приватен авион пристигна во Приштина заедно со своето момче Ајзак Кару.

Нејзиниот стајлинг вклучуваше впечатливи чизми од Александар Воте.

На аеродромот таа беше фотографирана со нејзините родители и нејзината сестра Рина.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*