Средба на Наташа со Лука и малата Катја

Како и три претходни среди, така и оваа, поп-пејачката Наташа Беквалац го однесе бебето Катја во Центарот за социјална работа за да го види нејзиниот бивши сопруг Лука Лазукиќ.

Лука пристигнал прв во Центарот, а петнаесеттина минути подоцна пристигнала и пејачката со ќерка си во придружба на својата адвокатка.

Катја поминала половина час во друштво на својот татко, а потоа Наташа, бакнувајќи ја, ја однела дома. Лазукиќ излегол од Центарот по десет минути, а додека заминувал со својот мотор за малку ќе го удрел автомобил.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*