Ана Николиќ нападната

August 8, 2018 Vesna Bastovanska 0

Естрадната двојка Ана Николиќ и Стефан Ѓуриќ Раста изминатиот викенд ги пролсави првиот роденден и крштевката на својата единица Тара.

Оливера Василевска со заеднички проект со “Тандеми” за престојната австралиска турнеја

August 8, 2018 Vesna Bastovanska 0

Младата и мошне музички талентирана Оливера Василевска заедно во придружба на познатата група “Тандеми” ја најавуваат својата голема австралиска турнеја на крајот од годината. Проектот, […]

Влатко Велјаноски со прекрасно музичко парче “Сирулска гајда” во која се испреплетува и зурла

August 8, 2018 Vesna Bastovanska 0

Најновото инструментално оро од познатиот гајдаџија Влатко Велјаноски “Сирулска гајда” наскоро ќе си добие свој видео запис. Деновиве штотуку завршија снимањата за ова негово ново […]

Русокосата фолкерка Ирена музичката кариера ја започнала на свои 14 години со забавна музика

August 8, 2018 Vesna Bastovanska 0

Своите музички почетоци ги бележи пред тиресетина години, кога младата русокоса и доста атрактивна фолкерка Ирена Спасовска најпрво своите чекори ги направи во забавните музички […]