Христина Илиоска се врати во Америка

Христина Илиоска се врати во Америка, каде што продолжуваат нејзините работни ангажмани. Таа при интервју за ИН ТВ најавува авторска песна во најскоро време.

Младата и талентирана пејачка Христина Илиоска, деновиве се врати во Америка, каде живее и работи подолг период. Христина при гостувањето во ИН продукција истакна дека продолжуваат нејзините работни обврски во Америка, а секој слободен момент таму, ќе го искористи за настап пред нашите македонци со цел, што повеќе да се промовира и зачува македонската музика. Таа ексклузивно за Естрада плус најавува и авторска песна за скоро време.

-Секако дека подготвувам нова песна, но сеуште неможам ништо да ви откријам, во потрага сум песна и сакам да биде квалитетна. Во Америка секако дека настапувам, но и учам.-истакна младата пејачка.

Инаку, Христина беше дел и од јубилејниот концерт на Оркестар Маестрал, каде ја воодушеви публиката со извонредниот настап и изведба на песната “Зајди, зајди”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*