August 7, 2018

Македонија

Спасен Силјаноски : Песната “Не жали ме” ги исполнува сите критериуми за квалитет

“Сеуште сме во фаза на промоција на песната “Не жали ме”, но песната ги исполнува сите критериуми за она што значи квалитет.”-истакна познатиот фолк пејач…

Македонија

Благоја Грујовски: Фестивалите ги сметам за места каде може да се пласира добра песна

Фестивалите сеуште ги сметам како место на кое сеуште може да се пласира добра песна, смета фолкерот Благоја Грујовски кој долго време е застапен на…