Дали го погледнавте видео записот од Орхан Роки?

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот од Орхан Роки за “Весел чочек”?

Еден од најбараните музичари, Орхан Роки, кој живее и работи во Австралија деновиве го промовира видео записот за неговото најново музичко остварување кое носи наслов “Весел чочек”. Видеото се снимаше на неколку прекрасни локации во Охрид, а во соработка со ИН Продукција.

Ексклузивно за Естрадниот магазин “Естрада плус”, Орхан изјави дека очекувањата се чочекот да биде добро прифатен од јавноста, но и доста баран на фамилијарните прослави.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*