Веќе е во Австралија со подготовки за неговиот настап на Балканската вечер, Гоце е неуморен со своите настапи

August 6, 2018 Vesna Bastovanska 0

Работните ангажмани кои ги имаше предвидено во летниот период, како и копнежот по родната земја особено неговиот роден град Прилеп, го навратија по втор пат […]

Карлеуша цела се покри со тетоважа

August 6, 2018 Vesna Bastovanska 0

Не е тајна дека поп-пејачката Јелена Карлеуша обожава да е во центарот на вниманието, во кое најчесто се наоѓа поради скандалозното однесување или провокативните фотографии.