Ѕирка трудничкото стомаче на Тамара

Откако неколку пати летово беа на море, сестрите Тамара и Тијана одлучија повторно да заминат на плажа, но овој пат на Охридското езеро.

Од својата дружба сестрите споделија и фотографии на социјалните мрежи.

Тамара го очекува своето второ дете, па на фотографиите може да се забележи дека се наѕира и стомачето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*