August 3, 2018

Македонија

“Мулти Бенд” зад себе бележат и една реализирана Австралиска турнеја

Летниот период максимално работен и за познатиот Мулти Бенд од Скопје. Покрај бројните настапи, нив ги има и на свадбените свечености особено во Скопје, Струмица,…