August 1, 2018

Македонија

Петар Маркоски за ИН ТВ : Преголемата љубов кон музиката ме натера да се вратам на сцената

По три години пауза, но со голем хит, Охриѓанецот Петар Маркоски се враќа на музичката сцена. При гостувањето во емисијата Промо, тој истакна дека е…