Дамјан Стојаноски и Ангел Стојкоски ќе пеат на годинешните “БРЧЕСКИ СРЕДБИ”

July 23, 2018 Jasna Stojanoska 0

Богата културно уметничка програма е предвидена за 20-тите јубилејни “БРЧЕСКИ СРЕДБИ”, со кои воедно ќе бидат одбележани и 20 години од осветувањето на манастирот Св. Димитрија […]