July 2018

Македонија

Николија позгодна од било кога

Пејачката Николија Јовановиќ – попозната на јавноста како ќерката на Весна Змијанац и сопруга на актерот и пејач Реља Поповиќ, некогашен член на популарната група „Елитни одреди“ успеа повторно да…

Македонија

Благоја Грујовски со нов албум македонски песни кој ќе го пласира и за бугарски пазар

По минатогодишниот нов албум во кој собра одбрани песни, фолкерот Благоја Грујовски најавува и следен албум. Во претходниот негов албум имаше песни правени во соработка…