Како поминува еден вообичаен ден на Гоце Петрески-Бананата?

Во емисијата “Промо” гостуваше Гоце Петрески, кој меѓудругото ни раскажа како поминува еден вообичаен ден за него во Австралија, кадешто живее и работи долги години.

Гоце Петрески веќе долги години живее и работи во далечната Австралија. Тој во емисијата Промо ни раскажа како му поминува еден вообичаен ден таму и без кои задоволства неможе да го замисли истиот.

-Во Австралија работам и преку недела, значи денот ми поминува работно со доста патување, а пронаоѓам време и со музиката да се одржувам на некој начин со свирење, со пеење. Неколку часови морам да одделам и за фамилијата, за дечињата. Центарот на живеење ни е направен да биде во средина на куќата, тоа ни е како едно мало збирно место и се трудиме на секој начин да си го потрошиме времето заедно. Еден ден во неделата одделуваме да немаме интернет, знаеме дека младите сега цело време се на социјалните мрежи и така еден ден ни е без интернет, да си се собереме сите.-истакна Гоце, при гостувањето во ИН Продукција.

Гоце вели дека во Австралија е навистина убав животот, само што е премногу динамично и цело време се работи, па доста се зафатени, додавајќи дека доколку сакаат да си поминат време со најблиските, сето тоа мора предвреме да се испланира.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*