Николија позгодна од било кога

July 27, 2018 Jasna Stojanoska 0

Пејачката Николија Јовановиќ – попозната на јавноста како ќерката на Весна Змијанац и сопруга на актерот и пејач Реља Поповиќ, некогашен член на популарната група „Елитни одреди“ успеа повторно да […]

Благоја Грујовски со нов албум македонски песни кој ќе го пласира и за бугарски пазар

July 27, 2018 Vesna Bastovanska 0

По минатогодишниот нов албум во кој собра одбрани песни, фолкерот Благоја Грујовски најавува и следен албум. Во претходниот негов албум имаше песни правени во соработка […]