July 26, 2018

Македонија

Наскоро два нови спотови од Борче Наумовски -Министерот

Покрај големите работни ангажмани како и останатите пејачи во текот на летниот период, не изостанува и познатиот македонски пејач Борче Наумовски попознат како Министерот. За…