Северина ги избриша сите пријатели од Инстаграм

Северина одлучи да направи голема „чистка“ на Инстаграм и престана да ги следи, осносно им направи “unfollow” на сите, освен на една личност. 

 

Пејачката на Инстаграм сега го следи својот сопруг Игор Којиќ и уште еден корисник, а неа ја следат 815.000 луѓе.

Игор Којиќ е исто така посветен на неговата сопруга и таа е единствената личност која ја следи откако тие двајца велгоа во врска. Профилот на Игор на Инстаграм неодамна беше заклучен за јавноста, а истото го стори и Северина и таа ги заклучи профилот неколку дена.

Што ја поттикнало Северина да ги избрише сите нејзини пријатели, познаници и останати, што ги следеше на Инстаграм не е познато.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*