July 23, 2018

Македонија

Дамјан Стојаноски и Ангел Стојкоски ќе пеат на годинешните “БРЧЕСКИ СРЕДБИ”

Богата културно уметничка програма е предвидена за 20-тите јубилејни “БРЧЕСКИ СРЕДБИ”, со кои воедно ќе бидат одбележани и 20 години од осветувањето на манастирот Св. Димитрија…

Македонија

Незаборавна забава во Волино за празникот Св. Недела

Незаборавна забава се одржа во селото Волино за празникот Св.Недела. На прославата настапија познатите музички имиња Дамјан Стојаноски, Татјана Лазаревска, како и Менде Куновски заедно…

Македонија

Татјана Лазаревска енергична и природна при секој нејзин настап со голема доза на забава

Спонтана, забавна и буквално ја поткрева атмосферата на секоја нејзина забава со оглед на тоа што се вложува целосно и немилосрдно да даде се од…

Македонија

Публиката уживаше на Долни Сарај во Охрид на “Песните од Коштана”

Неповторливите Силви и Влатко направија уште еден незаборавен мјузикл со легендарната “Коштана” пред охридската публика и гостите на Долни Сарај. Публиката уживаше во прекраснните звуци…

Македонија

Џесика Палашоска најавува голема турнеја во Америка

Џесика Палашоска најавува голема турнеја во Америка за Новогодишните празници. Како што открива фолкерката ексклузивно за естрадниот магазин Естрада плус, турнејата ќе трае отприлика месец…