Анастасија за својот спот потрошила мало богатство

За првата песна на Анастасија Ражњатовиќ се уште се зборува, „Совршен пар“ бележи успеси, а за овој спот биле потрошени 15.000 евра.

Како што информира изворот, Анастасија Ражњатовиќ точно знаела каков спот сака и поради тоа воопшто не ги жалела парите. Додава и дека дополнително се дадени и неколку илјади за атрактивниот манекен.

За седум дена спотот е погледнат повеќе од четири милиони пати.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*